Sorteer op

Aquarium buitenfilter met interne verwarming

Het inrichten en onderhouden van een aquarium is niet altijd even eenvoudig. Een kleiner aquarium heeft weinig ruimte voor extra elementen in de bak, een groter aquarium heeft vaak behoefte aan veel randapparatuur waardoor het een wirwar van kabels en aansluitingen wordt. In dat opzicht biedt het aquarium buitenfilter met interne verwarming een ideale oplossing. Deze zorgt ervoor dat het aquariumwater gefilterd wordt, zodat er geen schadelijke stoffen of afvalstoffen aanwezig zijn in het water. Dat zorgt ervoor dat het risico op algen kleiner wordt, en tegelijkertijd zorgt het voor een gezonde leefomgeving voor de aquariumbewoners. Daarnaast houdt het aquariumfilter het water op de goede temperatuur.

Verwarming en aquarium buitenfilter ineen

Een tropisch aquarium moet zowel een verwarming als een filter hebben. Aangezien een tropisch aquarium doorgaans zo natuurgetrouw mogelijk gehouden wordt, is de keuze voor een buitenfilter al snel gemaakt. De temperatuur van het water moet, afhankelijk van de aquariumvissen uiteraard, rond de 24-25 graden zijn. Stel de verwarming van het buitenfilter in en blijf de temperatuur van het aquariumwater in de gaten houden de eerste dagen, zodat je op tijd aanpassingen kunt doen aan de instellingen wanneer dit nodig zou zijn. Het voordeel is dat het verwarmde water gelijkmatiger (en dus natuurgetrouwer) over de gehel aquarium met de waterstromuing van het filter verwarmt wordt.

Door een buitenfilter in te schakelen met verwarming, combineer je twee dingen op een handige manier. Dit scheelt niet alleen in kabels, het ziet er ook netter uit en scheelt tijdens het schoonmaken. De buitenfilters met verwarming zijn direct te bestellen via aquariumbenodigdheden.nl , jouw eigen specialist op het internet.

© 2020 - 2024 aquariumbenodigdheden | sitemap | rss