Verzending

De bestelde artikelen worden in de regel binnen veertien werkdagen, na ontvangst van de betaling, geleverd. Veelal kunnen wij het bestelde product eerder, hetzij direct uit voorraad leveren, de op de website getoonde levertijden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Zodra de bestelling bij ons ons compleet is zal deze dezelfde dag nog vestuurd worden via PostNL. U krijgt uiteraard hierover bericht en tevens zult u over het verdere verloop van de bestelling geinformeerd worden middels een email met een PostNL track en trace code. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt aquariumbenodigdheden zich ten aller tijden het recht om, naar keuze van de klant, hetzij voor gratis herlevering te zorgen van een vergelijkbaar produkt qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag. Bij niet tijdige levering dient u ons dan ook schriftelijk in gebreke te stellen. Ongeacht het hiervoor bepaalde, houden wij ons in ieder geval het recht voor van een naleveringstermijn van veertien werkdagen. Gedurende deze termijn dient de koper de levering alsnog te accepteren.
Zodra de te leveren producten aquariumbenodigdheden verlaten, gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de koper. Indien de te leveren producten tevergeefs op het afleveradres worden aangeboden c.q. op het PostNL afgiftepunt worden afgeleverd, blijft het risico eveneens voor de koper, op het moment waarop de producten tevergeefs zijn aangeboden c.q. afgeleverd op het PostNL afgiftepunt. Na een levertijd van meer dan 30 dagen heeft de klant het recht de overeenkomst te ontbinden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Enkelt de verzendkosten voor retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. De geleverde goederen kunnen uitsluitend en alleen op dezelfde wijze geretourneerd worden zoals deze zijn verkregen, indien u uw aangekochte goederen toch op een andere manier wilt aanbieden zal dit uitsluitend na vooraf overleg zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aquariumbenodigdheden.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien het product en/ of verpakking in beschadigde toestant in ontvangen of op een andere manier aangeboden wordt dan de aankoop is gedaan behouden we ons het recht om de kosten hiervoor in mindering te brengen

 

 

 

 

© 2020 - 2024 aquariumbenodigdheden | sitemap | rss