Sorteer op

 

Om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken hebben we hieronder enkele demofilmpjes geplaatst van de meest verkochte filmpjes zoals deze gemaakt zijn vanuit de fabrikanten. Wij hopen hiermee iets makkelijker te maken.

    

              De JBL cristalprofi                             De Oase Biomaster (thermo)                        De Eheim Proffesional 4

Standaard buitenfilter

Niet iedereen is voorstander van een intern aquariumfilter. Voor de mensen die geen filter in het aquarium willen, is er een standaard buitenfilter, ook wel een extern potfilter genoemd. Deze aquariumfilters worden buiten het aquarium geplaatst. Het enige dat je weg hoeft te werken om het aquarium zo natuurgetrouw mogelijk te houden, zijn de slangen die van en naar het buitenfilter lopen. De externe potfilters zijn vaak veel sterker dan de filters die in een aquarium zelf geplaatst worden. Daarnaast heeft het duidelijke voordelen bij het schoonmaken van het aquariumfilter: Bij een aquarium buitenfilter hoef je het aquariumwater niet in om het filtermateriaal te reinigen.

Let goed op de capaciteit van de externe potfilters voordat je een bestelling plaatst. Het is verstandiger om een buitenfilter aan te schaffen met een te grote capaciteit. Een te kleine capaciteit zorgt er namelijk voor dat het filter niet optimaal werkt en het aquariumwater niet kan reinigen.

Standaard extern potfilter online bestellen

Een standaard extern aquariumfilter is bijzonder geschikt voor de grotere aquaria vanwege het grotere vermogen, maar is ook ideaal voor kleinere aquaria omdat er op deze manier geen filter in het nano aquarium geplaatst hoeft te worden, waar vaak weinig ruimte is. De vele beschikbare modellen bij aquariumbenodigdheden.nl hebben aantrekkelijke prijzen en kunnen direct besteld worden, zodat je deze zo snel mogelijk kunt plaatsen. Let erop dat het filtermateriaal doorgaans alleen gespoeld hoeft te worden bij het schoonmaken, zo houd je de goede bacteriën actief binnen het filtermateriaal en deze halen veel schadelijke stoffen uit het aquariumwater.

© 2020 - 2024 aquariumbenodigdheden | sitemap | rss