Dennerle

POWERTABS 30 STUKS

SPECIALE WORTEL BEMESTING VOOR AQUARIUMPLANTEN

VOOR DIE EXTRA GROIE KRACHT

Voor weelderige, krachtig postuur
Met ijzer en mangaan voor sterk gekleurde bladeren
Ideaal als start en voor aanvullende bemesting
Voeding Tabs aquariumplanten met alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde, weelderige groei - ideaal voor sterk geworteld soorten. Alle voedingsstoffen elementen zijn in de directe planten beschikbare vorm met onmiddellijke en lange-termijn effect. Waardevolle sporenelementen zoals ijzer, magnesium en mangaan zorgen voor rijke groene bladeren. Rode kleuren en aantrekkelijke blad markeringen worden versterkt.

VOOR EEN SNELLE, BETROUWBARE START - STERKE PLANTEN VANAF HET BEGIN

De oprichtingsfase, is voor elke aquariumplant een moeilijke tijd: Je moet hun wortelstelsel van kras te bouwen en te wennen aan de nieuwe water- en bodemgesteldheid. Dennerle Powertabs zorg van ten nieuw geïnstalleerde aquariumplanten voor een veilige groei en de krachtige groei vanaf het begin. Speciale wortel activators bevorderen wortelvorming, zodat de plant snel kan verankeren in het substraat.

Een speciaal geconfigureerde voedingsstof complex helpt planten sneller aanpassen aan de nieuwe omstandigheden ter plaatse.

 

VERSE GROEIKRACHT VOOR OUDERE AQUARIA

De grond elk aquarium uitgeput door de jaren heen aan voedingsstoffen. Tegen de tijd dat kan niet langer de daaruit voortvloeiende groeistoornissen op te lossen door middel van normale bevruchting door de waterkolom (aanbrengen op het blad), moet de grond worden geregenereerd.

Dennerle Powertabs vul de voedingsstoffen reserves van de bodem specifiek weer aan. Sluit de nutriënt lacunes die onvermijdelijk optreden met de leeftijd van een aquarium, met name bij de essentiële sporenelementen.

Optimaal op elkaar afgestemde voedingsstoffen en sporenelementen
Plus ijzer en mangaan voor sterk gekleurde bladeren
Met natuurlijke kleimineralen als voedingsstof buffers
Onmiddellijke en lange-termijn effecten
Ideaal boost voor nieuwe installaties - voor snelle en veilige groei
Verse groeikracht voor oudere planten
Elimineer tekort aan voedingsstoffen (dwerggroei, bleke kleuren, gele bladeren)
Breng de voedingsstoffen rechtstreeks naar de wortels - niet bevorderlijk voor de groei van algen